Godmorgon

Ligger fortfarande kvar i sängen med halv öppna ögon och solen ansiktet men aja. Ska ner snart och gö smothie och bananpannkaka hade jag tänkt. Idag blir det match och sen sleepover hos mig med några tjejer och igår var jag på filmkväll hela kvällen. -Elisa



Fall 2013

 
-Elisa
 

BeforeIDie


- Vilma 
Söndag 21/9 09:00 2013

Dagens inspo

Bilder från weheartit.
-Elisa


Skolfoto


Gillar inte min blid detta året. Det är något med den som gör att jag inte gillar den. Jag ser så himla bredd ut och mitt hår ser också jätte konstigt. 
Vad tycker ni?
- Vilma
Tisdag 18/9 2013 14:00

Skola idag

Ny vecka. Ny dag. Orkar verkligen inte med måndagar i skolan. Men det är bara att bita ihop. När jag kommer efter skolan idag ska jag bara sova är jätte trött och sover. Nu ska jag stiga upp och lämna sängen och fixa mig.
- Vilma

Måndag 16/9 07:20 2013



Tv

Ligger i sängen och kollar på tv nu. Kom hem vid 18-tiden. IFK vann med 1-0. Fast det var ingen bra match men 3 poäng, det behövdes. Vi stannade på Mc'donalds på vägen dit och hem. Fast köpte bara glass på hemvägen och mat på vägen dit. Trevligt. Nu ska jag nog sätta på en film och så hörs vi väl imorgon!
- Vilma
Söndag 15/9 22:00 2013



hiss/diss?

 
 
Vad tycker ni om Miley Cyrus ny låt? Wrecking Ball.
Jag tycker låten är jätte bra. En av mina favisar just nu. Men videon är något helt annat än bra. Tycker den är konstig och det tycker jag om Mileys nya stil också. Förstår inte riktigt vad som har hänt med henne. Att hon klippte av sitt långa fina hår. Hon har blivit helt "crazy"!
- Vilma
 
Söndag 15/9 16:00 3013

Mot Hamlstad


Sitter i bilen nu på väg mot Halmstad. Vi ska kolla på fotboll. IFK Göteborg - Halmstad. Vi är väl framme om ca en timma. Lyssnar på musik och då går tiden mycket fortare. Detta blev ett ganska konstigt inlägg men men, så blir det ibland.
- Vilma
Söndag 15/9 13:15 2013

Dansat

Kom precis hem från dansen. Måste verkligen träna på den hemma haha. Nu ska jag iaf göra lunch och sen tvätta håret :).
-Elisa



Daaaans om 40 minuter


Tagga dans! Efter dansen drar jag till Halmstad med pappa.
- Vilma
Söndag 15/9 10:10 2013

Matchen

Kom precis ur duschen. Matchen blev 2-2. Är nöjd med resultatet för att inte ha några avbytare. Alla fick spela hela matchen. Och i andra halvlek så fick vi spela med 10 spelare lite då och då. För att 2 blev skadade. Men båda var inte på bänken samtidigt. Så vi slapp spela med  9 så dom försökte spela. Svårt att förklara. Men ett bra resultat för att spela med 10 spelare under några perioder.
Nu ska vi snart äta, är så hungrig!
- Vilma

Lördag 14/9 2013 19:20



Inspiration



Lördag 14/9 16:00 2013

Match idag igen

Matchen igår gick super bra. Vi vann med 6-0. Jätte kul. Idag ska jag också spela igen. Med 99:orna. Malin hämtar mig tio i tre. Hoppas det går lika bra som igår. Ikväll kommer det lite gäster hit. Ingen av dom är min ålder så håller mig för mig själv. Pappa har också lovat att köpa Ben & Jerry till mig idag!
- Vilma

Lördag 14/9 2013 14:40



Lördag

Heej!
Det ser ut som att det ska bli en fin lördag och har precis ätit en god frukost. Idag ska jag och mamma troligen till mormor och morfar över dagen. Igår var väldigt roligt också, mitt lag vann med 6-0 då det passade perfekt att fira med pizza efteråt :).
-Elisa




Match

Heej!
Fredag.. ÄNTLIGEN!!
Kollar just nu på mitt lags match och vi leder med 1-0 nu. Kan ju inte va eftersom jag är förkyld :(. Men efter ska vi typ äta pizza hela laget.
-Elisa 



Dagen



Idag har vi varit vid djursjön med klassen. Det var helt ok, hellre än att jobba i skolan. Ikväll ska jag spela match och efter ska laget äta pizza. Så det blir nog inte så bra upptadering.
- Vilma

Fredag 13/9 2013 16:50

Fredagen den 13:de

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott, det jallafall inte jag så hoppas ni sovit bättre än mig.
Idag har vi bara en riktig lektion, svenska 
Sen åker vi till djursjön och ska typ träffa andra sjuor, hellre än att jobba tråkiga lektioner.
Fredag idag, det gör dagen bättre men om man tänker på datumet kanske det inte är så bra. 13 kan ju föra otur för en del och faktiskt tur för några. För mig vet jag inte riktigt vad det ger. Tänker inte så mycket på det. 
- Vilma

Fredag 13/9 2013 07:00





Dagens inspo

Bilder från min weheartit.
xxx -Elisa


Hos Evelina

Just nu är jag hos Evelina. Åkte hit direkt efter skolan. Vi har tagit lite kort och så. Får se när jag åker hem. Måste ju hem innan nio så jag kan kolla Broadchurch, det är ju nästsista avsnittet idag. Så spännande!
- Vilma

Torsdag 12/9 2013 17:55

Drog till pizzerian på hålltimman i skolan idag och åt pizza. Mycket bättre än soppa!

Smothie



-Elisa

Morning

God morgon!
Idag börjar jag 10 och slutar halv 1 så jag här bara två lektioner idag. Har lite läxa oså jag måste göra men jag gör nåt inlägg när jag kommer hem ;).
-Elisa

11 september

Heeej!
Idag har jag gått från 8 till 1 i skogen typ med skolan. Är rätt trött men det var skönt att inte vara i skolan och ha lektioner. Just nu sitter jag och kollar på ett program, kan inte gå på träningen idag heller för jag har fortfarande hosta och är förkyld :(.
Men vi hörs //Elisa.
 

..Random bild.
 

Dagens teenagerpost


Onsdag 11/9 2013 15:10

Justgirlythings

 
 
 
 

Upptadering

Har ni upptaderat blogg.se appen? 

Ifall ni inte gjort det så tycker jag ni ska göra det. Nu blir inläggen mer ordentliga 
vilket är bättre. Man kan nu göra tidsinställda, ändra stil på texten, svara på kommentarer och helt enkelt göra fler saker en på den gamla. Tycker verkligen det är bra med den nya, mycket bättre än den gamla. När du gör inlägg i den nya så blir det som när du gör dom på datan. Hiss till den!
- Vilma

Tisdag 10/9 2013 13:15




Längtar





Onsdag 11/9 2013 17:15
- Vilms



Ingen bloggning imorgon

Tyvärr kommer jag & Elisa inte kunna blogg imorgon. För vi ska ut och vandra med 8:orna och 9:orna hela dagen. Och vi får inte ha med oss våra mobiler heller. Så då går det ju verkligen inte att blogga. Vi ska blogga så fort vi kommer hem och jag har gjort några tidsinställda, ska göra lite fler. Nu har ni fått en anledning och som sagt det kommer tidsinställda imorgon så bloggning får ni men inte "live".
Hörs imorgon när vi kommit hem då!
- Vilma
Tisdag 10/9 2013 20:30




Black & White






- Vilma
Tisdag 10/9 2013 19:30

Shf

Mitt favorit program måste nog vara svenska hollywood
 
fruar alltså haha. Det typ gör hela min tisdag och jag längtar hela dagen ;). Jag fattar inte varför jag älskar det så mycket, visst det är ju skit roligt att se när Gunilla får utbrott. Men ibland så går en tredjedel av programmet av att Maria ska leta efter ett billjardbord haha. Om ni missat programmet borde ni iaf kolla in ett avsnitt!!!
 
 Årets fruar!
-Elisa
 
 
 

Bags

 
 
 
 
 
 
 
Man kan aldrig få för mycket väskor hehe.
 
-Elisa
 

Ikea

Sitter på Ikea just nu med Hanna, Elvira och Vilma. De andra har precis ätit upp nu så vi sitter och snackar. Hörs sen..//Elisa 


9/9 2013

Förlåt för att jag inte bloggat idag. Har inte haft tid. Det blir bara ett litet mini inlägg. Har inte så mycket att skriva!
Vi hörs imorgon, kram!
- Vilma

Måndag 9/9 22:15 2013





Älskade Göteborg <3

Biiiilder

Några bilder jag gillat på we heart it.
-Elisa


Gokväll

 
Sov gott ... //Elisa

Helg

Helgen är över, tråkigt. Nu vecka, nya tag och nya planer. Fast har egentligen inte så mycket planer denna veckan.

Men i fredags sov jag ju över hos Elvira med Hanna, Elisa och Lina. Vi hade super kul. Vi gick till Mc'donalds klockan tolv på natten. Lite YOLO där.

Sen på lördagen åkte jag, Elvira och Lina in till stan. Vi träffade Nellie Berntsson på hennes träff på Grand. Också super kul. Sen vid tre åkte jag och min familj till Hisingen och bodde på ett hotell. Vi skulle göra det för att fira min syster som fyller 10 imorgon.
Vi åt pizza & sushi på kvällen vid kajen. Badade, umgicks. Det var super mysigt.
- Vilma

Söndag 8/9 21:20 2013

Bilder från helgen


Sjuk!

Heej!
Bloggade inte igår för jag mådde så himla dåligt. Har nämligen blivit jätte förkyld och hade lite feber så orkade inte åka till stan heller med de andra.
Idag mår jag lite bättre iaf här inre feber men är fortfarande lika förkyld så jag kunde inte gå på dansen :(.
-Elisa

Bild från när vi var på donken på natten i fredags.


OMG

- Vilma

Lördag 7/9 20:45 2013


Handlar

-elisa


Inspiration

                               - Vilma  
                    Fredag 6/9 18:30 2013
                    

Blandat

Har försökt haft bloggandet igång men det var lite svårt igår eftersom jag inte mådde så bra. Efter mitt "hatar mitt liv inlägg" blev det inget mer blogginlägg igår. Ni förstår nog eftersom jag gjorde det inlägget och mådde inte bra. Men idag mår jag bättre så är på bättre humör = bra bloggning. Har sagt till Elisa också att hon ska blogga, så det ska hon göra - har hon sagt jallfall.
Men hon brukar hålla vad hon lovar.

Och eftersom jag är på så bra humör idag så kommer det lite inspo senare så titta in senare vettja.
- Vilma

Fredag 6/9 17:30 2013


Soool

Halluuu!
Har tagit på mig shorts nu för det är faktiskt väldigt varmt idag. Ikväll ska jag iaf sova över hos Elvira med kompisar som Vilma skrev.. Kommer bli rooooligt!!
-Elisa


Syrrans kalas

Startas om 1 och en halv timme. Ska hjälpa till lite och sedan drar jag till Elvira. Ska bli väldigt mysigt. Får försöka få med mig tjejerna så jag får kolla lite på fotbollen. Hoppas de är på bra humör så dom går med på det haha. Har precis packat klart också!
Fredag 6/9 17:00

- Vilma


Yollibox

Mamma var på Ica Maxi för hon skulle handla till syrrans kalas idag och då köpte hon en Yollibox Choklad till mig. Det var helt okej, har aldrig ätit det förut.
Men jag tror att en frukt Yollibox hade varit godare. Med fruktsmak. Men det var helt okej.
Har ni ätit Yollibox? Vilken smak gillar ni?
- Vilma

Fredag 6/9 15:10 2013


Rast

Fredag 6/9 12:51 2013


FREDAG

Fredag, känner på mig att detta kommer bli en bra fredag. Idag ska jag och några kompisar sova över hos Elvira. Det ska bli grymt kul. Sverige spelar ju VM-kval idag mot Irland, spännade. En viktig match. Först ska jag hjälpa till på min syrras kalas ikväll innan jag drar till Elvira. Så det kommer inte bli så bra bloggning idag tror jag. Vi får väl se.
Men något mobilinlägg blir det väl.
 
- Vilma
 
 
 
 
 

Hatar mitt liv just nu - precis nu

Vill bara skrika som f*n. Är så förbannat arg!

Torsdag 5/9 15:12


New In - ELF

Här kommer bilder på det jag köpte på Grand igår.
 
       
            Makeup Mist & Set - 45 kr
 
               Eyeshadow "C" Brush - 45 kr
 
Är jätte nöjd med båda sakerna.
- Vilma
 
Torsdag 5/9 11:00
 
 
 

Go for Purple

 
Onsdag 4/9 19:00

Träning nu

17:59
- Vilma


4 september

Idag är det 2 månader sen jag fyllde år haha ( kul att veta - not).
Idag fyller min underbara bästa kompis år, Evelina. Grattis till henne!

Kom precis hem efter att varit i stan en snabbis med Hanna & Elvira. Vi var bara på Grand Parfymeri sen åkte vi hem. Då vi slutade tidigare idag hann vi med det utan art stressa. Köpte 2 saker, bilder kommer. Plugg-time nu. Sen träning.
Onsdag 4 September 15:22
- Vilma


Inspo

Bilder från min tumblr.
-Elisa


En tisdag i september

Idag är det då tisdag. Skolaveckan är igång och imorgon har vi en speciell dag hela skolan då vi är indelade i grupper och gör olika aktiviteter.
Tycker inte det ska bli så kul men vi har inga lektioner och slutar tidigare. Så det är bra!

- Vilma

Tisdag 3/9 19.15


Tisdag

Heej!
Har inte bloggat så mycket men somsagt väntar vi på en sak som ska bli klart sen blir det bättre :).
Just nu gör jag inte så mycket men måste fixa lite grejer senare men vi hörs.
-Elisa


Hola

Vår upptadering har gått lite upp & ner.
Vi väntar på en sak, som snart ska bli klart. Så då förändras det. Idag har jag varit på skolan såklart och efter vid fem hade jag träning. Och nu kollar jag på idol.
Måndag 2/9 20.59

- Vilma


Semester

Fick precis reda att jag och min familj ska till Marocko wihooo. Det är på höstlovet jag ska dit så jag ska sola, bada och allt möjligt :))).
Kommer ta massa kort också hehe, längtar redan!!!
-Elisa


Man blir ju lite sugen eller?

15:20


September

Redan första 1 september idag, tiden går alldeles för fort. Har inget speciellt planerat denna månaden förutom att gå i skolan oså. Har ni nåt roligt planerat denna månaden? :)
-Elisa


RSS 2.0